Forumoversigt

Opret et spørgsmål

Kontakt Boligforum.dk

Problemer med ubeskrivelig lugt.

27/11 '11 12:00
Ken
Hej Boligforum.

Jeg skriver fordi jeg håber på at kunne få et svar på vores problem. Vi har i mange år fået af vide vi har en speciel lugt, når vi er ude blandt folk.

Vores situation er sådan, at når vi har gæster her hjemme, så er der ingen ting og de kan intet lugte eller smage. Men så snart de kommer hjem så begynder de at kunne lugte en kraftig lugt af gammel sommerhus eller ligende. Lugten sætter sig simpelthen ind i alle ting mad, tøj osv.

En anden situation kunne være hvis vi giver vore datter eller søn mad med hjem, så kan de simpelthen lugte og smage den ubehaglige ting i selv vakuumpakket ting, uåbnet slik, ja selv en uåbnet mælkekarton.


Vi har efterhånden prøvet nu alt for at få den lugt væk, men intet hjælper. Vi har fået nye vinduer i huset for at holde på varmen og så der ikke kan komme fugt ind. Vi har fået mur insullering, og haft specialister ude for t tjekke om det kunne være skimmelsvamp.

Specialisterne tjekkede huset for fugt, svamp og hvad de nu kunne være, og fandt ingen ting. Selv de kunne intet lugte når de var her, men så snart vi gav dem en ting med hjem, så kunne de godt lugte problemet.


Håber virkelig der er nogle af jer der enden selv har haft problemet, eller kender til en løsning. For vi er super kede af det, og synes ikke det er særlig fedt man gå og lugter selvom at man lige har vasket sit tøj.

Skriv dit indlæg her
Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet PIA?
 
© 2008 BitnoCom