Forumoversigt

Opret et spørgsmål

Kontakt Boligforum.dk

Udlejer snyder

31/7 '11 0:52
Thomas
Hej med jer!

Der er en udlejer i Odense, som prøver at snyde med forskellige ting:

Opgiver forkert antal m2 - skriver, at der er 118, men reelt er der 103, både ifølge kommunen og tilstandsrapporten.

Vil udleje ejendommen som 3 boliger/lejligheder - ejendommen er godkendt til højest 2 boliger, 1 i stuen, 1 på første sal, begge deler et fælles køkken, dvs. den 3. "lejlighed" ikke har noget køkken. Udlejeren vil opkræve ca. 3000 kr. om måneden for en "lejlighed" med et værelse, "køkken" og bad, som deles med en anden lejlighed.

Oplyser ikke alvorlige mangler ved ejendommen - der er fugt og skimmel diverse steder, revner i vægge, fundament, loft, osv.

Jeg ved alt dette, da Odense Kommune prøvede at sælge ejendommen, men ingen, inkl. mig selv ville købe en ejendom i forfald. Nu har en bolighaj købt den og vil tjene penge på at udleje den til intetanende og/eller desperate studerende, UDEN at udbedre manglerne. "Lejlighederne" står til udlejning pr. 1/8 og jeg har set, at huset er i lige så dårlig stand, som det var for 6 mdr. siden.

Hvilken instanser/nævn kan man kontakte, som kan tjekke sagen og sørge for, at ingen mennesker bliver udnyttet af den grådige bolighaj? SKAT? Politiet? Kommunen?

Jeg kan vedlægge links af de tre annoncer, men der står jo intet om fejl, mangler, osv.
Skriv dit indlæg her
Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet SVEND?
 
© 2008 BitnoCom