Forumoversigt

Opret et spørgsmål

Kontakt Boligforum.dk

Betaler for meget i Husleje

27/5 '11 12:28
Marc
Hej alle.

Jeg ved godt der er folk der har skrevet det samme men syntes ikke rigtigt at det gav mig svar på det jeg har problemer med.

Anyway, Jeg fik en Lejlighed her i September måned oppe i Søborg.
Jeg har så fornylig fundet ud af at jeg betaler alt for meget i Husleje, jeg betaler 5200kr for 39 kvm...Jeg har snakket med Lejrenes LO og Husleje nævnet og de så min kontrakt, og mente osse jeg betalte for meget, de ville mene at den lejlighed kun var ca 3500kr værd.

Mig spørgsmål er, kan min udlejer smide mig ud hvis jeg starter en sag at huslejen er for høj?...jeg er bare bange for at hvis jeg begynder på en sag at han vil smide mig ud...HJÆLP.
Denne udlejer har jeg haft en kamp med om f.eks at lave mit toilet, som endelig skete i dag, efter jeg har mailet ham at det var hans pligt og ikke mig selv der skal gøre det og fortalt jeg snakkede med LO og rådhus om det..( har også andre fejl i min lejlighed han mener kun er småfejl der ikke skal gøres noget ved ).
Hvis jeg starter en sag mod ham, og jeg får en opbakning at huslejen er for stor, skal jeg så have penge tilbage fra ham, eller bliver det bare ændret til den mindre husleje??.
Min udlejer har et udlejnings firma der hedder : DVK ejendomme.
9/6 '11 16:33
Bjarke
Hej Marc,

Læs nedenstående med det forbehold, at jeg ikke er jurist.

Du vil både få nedsat din husleje og få tilbagebetalt det, du har betalt for meget, men det kan dog godt være, at du skal en tur i boligretten med din sag, før der kommer til at ske noget, efter du har trukket din udlejer i dit lokale huslejenævn.

Det er blot vigtigt, at du sender din sag for huslehjenævnet inden der er gået et år siden din indflytning, da du ellers ikke vil have ret til at få tilbagebetalt den husleje, du har betalt for meget udover det seneste år.

Din udlejer kan ikke opsige din lejekontrakt, fordi du indbringer din sag for huslejenævnet eller boligretten. Til gengæld kan det tænkes, at din udlejer vil prøve at "chikanere" dig ud af din lejlighed, f.eks. ved at trække reparationer og lign. i langdrag for at køre dig træt og få dig til at flytte, således, at udlejeren kan starte på en frisk med en ny lejer der betaler for meget i husleje.

For at forstå reglerne omkring husleje, kan du læse mere om dette på www.spar-penge.dk
Skriv dit indlæg her
Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet LONE?
 
© 2008 BitnoCom